mötesrum

Överblick:

Rummet är utrustat med bildskärm för att möjliggöra presentation från laptop via HDMI kabel eller trådlös delning*.

Bildteknik:

På rummets frontvägg sitter en bildskärm med en konferenshögtalare * med inbyggd kamera och mikrofoner.

• Skärmen startar automatiskt när HDMI-kabeln i konferensbordet kopplas till en dator alternativt via rummets styrpanel.
  • Ljudet regleras via rummets styrpanel.
  • Vill man ha ett zoom möte så ansluter man USB kabelns som sitter vid skärmen till sin dator så ansluter zoom till enhetens kamera, högtalare och mikrofon. Denna lösning är temporär då det finns en USB anslutning i bordsbrunnen som är tänkt att användas men som inte fungerar i dagsläget.
  • det finns möjlighet att presentera trådlöst via Miracast för PC och airplay för Mac /iOS enheter

* Stöd för zoom och trådlös presentation finns i mötesrum för mellan 4 – 12 personer.