Pausrum personal

Överblick:

Rummet är utrustat med en projektor och motorduk för att möjliggöra presentation från medhavd dator.

Bildteknik:

Rummet är utrustat med en enklare styrpanel för kontroll av AV-tekniken. I anslutning till styrpanelen finns en HDMI-anslutning där medhavd dator kan anslutas.

• För att visa bild via kabel  , tryck på HDMI knappen på panelen.
  • För att visa bild trådlöst:  Från PC
  • välj wireless på panelen
  • Tryck Windows + K på laptop
  • Välj rummets namn i lista
  • Slå in koden som visas högst upp på duken
  • Från MAC/iOS
  • Se till att nätverket står på Eduroom
  • Välj skärmdelning
  • slå in koden

Ljudteknik:

Rummet har två högtalare som återger ljudet från den inkopplade datorn.

För att använda mikrofon, slå på sändaren. Efter användning ställ tillbaks mikrofon i laddstället – kontrollera att laddning startas.

Ljudnivån regleras från styrpaneln